Om oss


Image

INGRID HAMMERDAL

Ingrid har jobbet som sykepleier i 21 år; på Nyfødt Intensiv i 12 år, og har også jobbet i Manpower og som medisinsk ansvarlig i hjemmesykepleien.

De siste 7 årene har hun jobbet i eget firma som Hudsykepleier; Skin Perfect, innen estetisk medisin som hun har stor interesse for. Hun er utdannet injeksjons spesialist og er autorisert av Allergan, kurset av blant annet Noscomed, Beauty Technology, Amabilis Academy og Esthetica. Hun har også studert Dermatologi/Hud ved siden av, da det er hennes store lidenskap og ekstremt viktig å ha inngående kunnskap om når man jobber innen dette.

Kurs og videreutdanning i både inn- og utland med jevnlig faglig påfyll ser hun på som ekstremt viktig og nødvendig for å bli en trygg og god behandler, som til enhver tid kan tilby de nyeste, veldokumenterte og beste produktene og behandlingene på markedet.

Skin Perfect har moderne lokaler på Tiller, hvor man får en flott atmosfære og unik service med gratis parkeringsplass rett utenfor døren.


ImageImageImage
 
Image

Dr. Karim Sayed


Min medisinske ansvarlige lege er Dr. Karim Sayed (født 1975 i Oslo)

Karim Sayed er utdannet almennlege ved Universitetet i Oslo, han har over 10 års erfaring innen injeksjonsbehandlinger og er en anerkjent international trainer. Karim holder en rekke kurs innenfor avanserte filler- og botoxbehandlinger.

Image

HILDEGUNN STOUM

Klinikkens medisinsk ansvarlige lege

Hildegunn Stoum: En anerkjent, erfaren lege med lang fartstid, utdannet i 1995 fra Universitetet i Trondheim. Har jobbet ved legevakt i Oslo, kirurgisk og gynekologisk avdeling ved St.Olav. Jobber nå ved privatklinikk innen gynekologi og fertilitet. Spesialist i gynekologi og obstetrikk. Hildegunn Stoum har flere års erfaring som ansvarlig lege.

Hildegunn Stoum
Spiren Fertilitetsklinikk AS
Pirsenteret, Havnegata 9, 
inngang 2, 3. etg 
7462 Trondheim
 
 
 
 
 
 

Kontakt oss i dag for time til behandling

Kontakt oss