Om meg


Image

Jeg tok bachelor i sykepleie i 1999-2002, jobbet på Nyfødt Intensiv fra 2002-2014, har jobbet som sykepleier i Manpower og har også jobbet som medisinansvarlig i hjemmesykepleien. Har de siste årene jobbet i eget firma innen estetisk medisin som jeg har stor interesse for. Jeg er utdannet injeksjons sykepleier hos Amabilis Academy og er autorisert behandler av Allergan, kurset av Noscomed, Beauty Technology og Esthetica. Jeg studerer også Dermatologi/Hud ved siden av, da det er min store lidenskap og ekstremt viktig å ha inngående kunnskap om når man jobber innen dette.

Kurs og videreutdanning med jevnlig faglig påfyll ser jeg på som ekstremt viktig og nødvendig for å bli en trygg og god behandler, som til enhver tid kan tilby det nyeste og beste på markedet.

Jeg har koselige lokaler på Tiller med parkeringsplass rett utenfor døren, hvor man får en flott atmosfære og unik service. Jeg har også fleksibel åpningstid.


Image Image Image
 
Image

Dr. Karim Sayed


Min medisinske ansvarlige lege er Dr. Karim Sayed (født 1975 i Oslo)

Karim Sayed er utdannet almennlege ved Universitetet i Oslo, han har over 10 års erfaring innen injeksjonsbehandlinger og er en anerkjent international trainer. Karim holder en rekke kurs innenfor avanserte filler- og botoxbehandlinger.

Image

Overlege Steffen Thrana


For at mine pasienter/kunder alltid skal være i de tryggeste hender og få trygge behandlinger, har jeg en ansvarlig lege i Trondheim

En anerkjent, erfaren lege som har jobbet med plastisk og rekonstruktiv øyekirurgi siden 2008. Han er spesialist i øyesykdommer og kjenner ansiktets anatomi meget godt, han har også erfaring innen toxinbehandlinger.

 
 
 
 
 
 
 

Kontakt meg i dag for time til behandling

Kontakt meg