Sunekos 200


Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer (proteiner) og ren hyaluronsyre, denne unike kombinasjonen gjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet og balanse på en naturlig måte.

HVOR LENGE VARER RESULTATET?

Dette avhenger av flere faktorer hos pasienten, som alder, livsstil og hudkvalitet, gjennomsnittlig varer behandlingen i 6 måneder før man behøver å gjenta den. Ofte kan man se forbedringer allerede etter den første behandlingen.

HVA ER DE VIKTIGSTE FORDELENE MED SUNEKOS?

Behandlinger med sunekos 200 korrigerer og forebygger aldringstegn. Sunekos er det eneste naturlige produktet i estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, og som gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer. En perfekt behandling også for menn da resultatet blir veldig naturlig!

KAN MAN GÅ TILBAKE TIL JOBB/HVERDAG UMIDDELBART ETTER EN BEHANDLING?

Behandlingen har ingen «nedetid» og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart, men med unntak av behandling rundt øynene, som kan forårsake midlertidig hevelse, dette kan vare i 1-2 dager. Det anbefales imidlertid å unngå trening og soling til hevelsen har avtatt.

HVOR LANG TID TAR EN BEHANDLING?

For optimalt resultat anbefales en kur på 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Hver behandling tar i gjennomsnitt omtrent 20 minutter i tillegg til konsultasjon og bilder ved første besøk.

ER DET SMERTEFULLT Å UTFØRE BEHANDLINGEN?

Det er lite smerter i forbindelse med behandlingen og bedøvelse anbefales ikke.

SUNEKOS 200-1200-OG BODY HVA ER FORSKJELLEN?

Sunekos 200 kan brukes til flere områder, som f.eks øyne, hals, bryst og hender. Det er sunekos 200 som er selve hovedproduktet. Dette kan også brukes i for eksempel panne for de som ikke ønsker Botox eller andre behandlinger her. Det finnes også et tykkere produkt som heter Sunekos 1200, dette produktet bygger i tillegg volum. 200 og 1200 er fine i kombinasjon sammen. Sunekos body er som navnet tilsier til behandlinger på kroppen. Sunekos Body har blitt utviklet spesielt for å motvirke slapp hud på armer, lår, mage og strekkmerker.
Image
Image

Interessert i behandling?

Kontakt meg i dag for time