Spraytan


Få en lun glød eller bli fitnessbrun. 100% økologiske produkter

Vanlige spørsmål angående Spraytan

Hvor lenge varer en spraytan?

Dette avhenger av før og etter behandlinger og hudtype, men ca 5-10 dager dersom man følger rådene. Det er lurt å bruke en lotion som inneholder DHA, dette vil forlenge fargen med flere dager.

Hvor brun blir man?

Man velger selv ønsket brunfarge. Man kan få alt fra en lett glød til en dyp, mørk farge.

Blir man oransje?

Spraytan har endret seg med årene, noen billigere spraytanmerker har gitt bransjen et dårlig rykte. Vani-T og Moroccan Tan er av svært høy kvalitet og inneholder grønne pigmenter slik at man IKKE får oransje farge. Disse merkene gir en jevn og naturlig brunfarge.

Når er fargen finest?

Spraytan er på sitt fineste på dag 1-2 når fargen har fått "satt seg", derfor lønner det seg å bestille time et par dager i forveien hvis man skal noe spesielt.

Lukter det av spraytan?

Vani-T og Morrocan Tan inneholder botaniske ekstrakter som nøytraliserer lukt, du vil derfor ikke lukte «selvbruning» etter spraytan med disse merkene.

Hva er aldersgrensen?

Aldersgrensen på spraytan er 16 år, men hvis du er under 18 år må du ha med underskrift fra dine foresatte. Er du under 16 år må en av dine foresatte følge med til timen.

Kan man ta spraytan hvis man har vippeextensions?

Ja det går helt fint, spraytan har ingen påvirkning på disse.

Kan gravide ta spraytan?

Man kan ta spraytan når man er gravid, men jeg anbefaler alltid at man rådfører seg med sin lege først, har enda ikke opplevd at en eneste lege har frarådet spraytan under graviditet. 

Kan man ta spraytan hvis man har eksem?

Ja det kan man. Men det er vanskelig å forutsi hvordan resultatet blir, man kan få noen ujevnheter da tørre hudområder trekker til seg mer farge. Ved eksem lønner det seg å smøre godt med fuktighetskrem på områdene som er mest plaget 1-2 timer før behandlingen.

Kan man ta Spraytan hvis man har uren hud?

Spraytan produktene jeg bruker inneholder naturlige og økologiske ingredienser. De inneholder ikke parabener, parfyme og alkohol som ofte er årsaken til at kosmetikkprodukter gir uren hud og kviser. Dette er dermed noe av det tryggeste man kan bruke med tanke på uren hud og kviser.

Kan menn ta spraytan?

Ja så absolutt! Hvis man har mye kroppshår, kan bronzeren legge seg i hårene under selve sprayingen, men dette skylles av ved første dusj.

Hva har man på seg under en spraytan?

Du vil få utdelt en engangstruse som man kan bruke, men mange ønsker å bruke sin egen, fargen går av i vask. Man får hette til håret og såler til føttene så man ikke får brune fotsåler. De fleste velger å spraye seg toppløse for å unngå skiller, men dette er helt valgfritt.

Kan man ta spraytan dersom man har allergier?

Spraytan inneholder blant annet makademiaolje, så det anbefales ikke til de med kraftig nøtteallergi.

Interessert i behandling?

Kontakt meg i dag for time