Profhilo® Body


Profhilo® Body er en estetisk injeksjonsbehandling med klinisk bevist effekt. Basert på hyaluronsyre gjenopprettes elastisiteten, samtidig som hudtonen og fastheten i huden forbedres, slik at du kan opprettholde et ungdommelig utseende.

Profhilo® Body

En av de vanligste utfordringene er slapp hud rundt mageområdet og på innsiden av overarmene. Magen kan særlig bli påvirket under graviditet, etter vekttap etc. og dette påvirker det visuelle uttrykk. Derfor tilbys Profhilo® Body-behandlinger hos Skinperfect. Profhilo® Body er en fullstendig protokoll som kombinerer behandling med injeksjoner, som utføres i klinikken, med kosmetiske behandlinger som utføres etter den estetiske behandlingen og deretter hjemme av pasienten som vedlikeholdsbehandling. En innledende syklus med to behandlingsøkter med et 30-dagers intervall anbefales, og, om nødvendig, etterfulgt av oppfølgninger.

Hvordan virker det?

Profhilo® Body består av stabiliserte kooperative hybridkomplekser (HCC) av ultraren hyaluronsyre med høy og lav molekylvekt i høye konsentrasjoner, fremstilt med en unik og innovativ termisk produksjonsprosess patentert av IBSA, som kalles for NAHYCO®-teknologi.

Profhilo® Body virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev, noe som kan føre til blant annet redusert fuktighet i huden, endringer i de elastiske fibrene og kollagenet i lærhuden, med tap av elastisitet og farge i huden. Resultatet av behandlingen er remodellering av vev og oppstramming av slapp hud.

Hvorfor er denne spesielle behandlingen god?

Profhilo® Body er den perfekte lunsjpause-behandlingen, som har flere fordeler, inkludert:

  • Kun 10 injeksjonspunkter per område
  • Ikke-invasiv i den forstand at den reduserer muligheten for blåmerker og hevelser, men samtidig maksimerer spredningen av produktet i vevet
  • Det krever ingen spesielle forberedelser av pasienten

Hvordan foregår behandlingen?

For Profhilo® Body-behandlinger bruker vi BAP-teknikk (Bio Aesthetic Points). BAP-teknikken er den vanligste og mest anbefalte protokollen for behandling av områder som innsiden av armen og magen med Profhilo® Body, og utføres ved hjelp av et hjelpeverktøy. BAP-injeksjonsteknikken øker effekten av Profhilo® Body der huden er slapp og har tap av fasthet og elastisitet, og tilfører huden en naturlig fornyelse i det behandlede området.

Etterbehandling

Vår Profhilo® Body-behandling inkluderer Profhilo® Figura body patches og Profhilo® Figura body lotion. Profhilo® Figura body patches er en beroligende og fuktgivende behandling. Plasteret er sterilt, noe som gjør at produktet kan brukes på behandlet hud, som rett etter estetiske behandlinger.

Bevist effektivitet (1)

  • Økning i hydrering av huden på 33 %
  • Reduksjon av rødhet i huden på 11 %

Profhilo® Figura body lotion er en multiaktiv remodellerende krem. Gir oppstramming, elastisitet og dyp hydrering. Nærende med en silkeaktig konsistens som trekker raskt inn i huden. Dermatologisk testet på sensitiv hud.

Dokumentert effektivitet (2)

  • Økning i hudens fuktighet på 42 %
  • Økning i hudens elastisitet på 6 %

Resultater fra pasientens selvevaluering(3)

  • Jevnere og fastere hud for 97 %
  • Hydrert og oppstrammet hud for 100 %

(1)Klinisk studie utført på 20 personer. Resultater etter 1 times bruk av produktet.

(2) Klinisk studie utført på 30 personer. Resultater etter 28 dagers bruk av produktet.

(3) Selvevalueringsvurdering. Resultater etter 28 dagers bruk av produktet.

Interessert i behandling?

Kontakt meg i dag for time