Mesoterapi


Tilføying av naturlige ingredienser som vitaminer, hyaluronsyre, peptider, mineraler og antioksidanter inn i hudens midterste lag

Hva er Mesoterapi

Mesoterapi er en relativ ny estetisk behandlingsform i Norge, men den er svært utbredt og vanlig i blant annet Europa, USA og Sør-Amerika. Mesoterapi må ikke forveksles med Botox eller fillere, dette er utelukkende naturlige ingredienser som finnes i gode medisinske hudkremer. Forskjellen er at serumet/ingrediensene kommer gjennom den tykke membranen i huden der kremene ikke når inn ved hjelp av små stikk eller i kombinasjon med dermapen behandling.

Når huden får tilført ulike næringsstoffer, har dette en positiv effekt på den cellulære metabolismen og er med på å forebygge aldring av huden.

Skin perfect bruker produkter fra det anerkjente spanske merket innoaesthetics til Mesoterapi., ampuller som består av ulike ingredienser satt sammen spesifikt for å behandle ulike indikasjoner. Ampullene revitaliserer huden og virker oppstrammende. Disse produktene er alle naturlige, sterile og uten tilsetningsstoffer.

Mesoterapi er ansett som en veldig trygg estetisk behandling og har blitt utført siden 1950-tallet, det brukes over hele verden til å behandle ulike medisinske tilstander og til forbedring av hud. Det er kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk som fukter og stimulerer hudens gjennoppbygging (collagensyntesen).

Forskjellige typer til forskjellige tilstander: Ampullene fra Innoaesthetics kan tilpasses ulike indikasjoner for korrekt behandlingsprotokoll i forhold til hva som skal behandles.

Er det vondt?

Man får bedøvelse i form av lokalbedøvende salve før behandlingen, noe svie i forbindelse med injisering av stoffet vil forekomme, men selve behandlingen er unnagjort på ca 15 min.

Kontraindikasjoner

  • Gravide/ammende
  • Blodfortynnende
  • Nedsatt immunforsvar
  • Eksem
  • Ved pågående infeksjon
  • Allergi mot stoffet
  • Betennelse i huden

Etter behandling

En kan få små hevelser i området der produktene er satt, disse går imidlertid bort etter kort tid. Enkelte ganger kan en få blåmerker som varer ca en uke. Man kan gjennoppta daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen og kan være i lett sportslig aktivitet også på behandlingsdagen.

Interessert i behandling?

Kontakt meg i dag for time