Green Peel


Medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100% naturlige virkestoffer

Image
Image
Image

Green Peel

Green Peel® er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. Urtene som blir brukt i Green peel har samme PH som huden. Dermed forebygges aldring uten å strippe og svekke hudbarrieren. Green peel er så naturlig at du kan spise den. Den er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek med spesialitet i aldring og allergi på 50 tallet. Ettersom den ikke inneholder noen kjemiske ingredienser som kan skade eller irritere huden, kan den også brukes av de med sensitiv hud. Målet er alltid en sterk, sunn og spenstig hud i balanse.

Green Peel® finnes i tre styrker etter behov og hudtype

1.FRESH UP

En populær partypeel som i tillegg setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Huden får en flott glød rett etter behandling.

2.ENERGY

Er en dyptvirkende antirynke behandling med gode resultater på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Man blir litt rød etterpå og huden kan føles stram og «stikkende» dagen etter.

3.CLASSIC

Er den dypeste peelen og gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. De letteste green peel behandlingene er ideelle som forberedelse til den dypeste. Denne bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, rynker, store porer, akne og arr. Huden blir noe rød rett etter behandling og man flasser gjerne på dag 3.

Hjemmeprodukter etter en Green Peel® har en svært viktig betydning for resultatet av behandlingen og er et must. Hjemmeproduktene har en sterk beroligende virkning samtidig som de bidrar til at de unike urtene har lengre virkningstid i huden. I tillegg tilføres huden viktige nærende, oppbyggende, styrkende virkestoffer, som i tillegg er beskyttende og fuktbalanserende. Dette er svært viktig for at resultatet optimaliseres på en effektiv og trygg måte.

For å oppnå de utrolige og unike langtidsresultatene, med økt spenst, volum, styrke og vedvarende balanse brukes Dr. Schrammek hjemmeprodukter mellom jevnlige Green Peel® behandlinger.

Interessert i behandling?

Kontakt meg i dag for time