Image

Filler


For linjer/ furer, volumtap, lepper, kinn, skinbooster, kjevelinje, hake, munnviker som går nedover, hender, hals og bryst.

Juvederm

Juvederm er en av markedets mest eksklusive fillere og er en av få FDA godkjente fillere. (FDA=Food and Drug Administration i USA). Juvederm er et svensk produkt, det produseres og godkjennes i Sverige og er anvendt ved over 16 millioner behandlinger i ansiktet. Fillere (Hyaluronsyre) medfører ekstra fuktighet fra innsiden, gir økt spenst, elastisitet og glød i huden. Juvederm er et naturlig produkt som ikke inneholder giftstoffer og det påvirker ikke mimikken.

Fordelen med Juvederm er at den har en glatt konsistens, som lett flyter inn i huden og gir et glatt, naturlig utseende og følelse. Juvederm finnes med bedøvelse (lidokain) for å redusere ubehag ved injeksjoner.

Juvederm Volite

Hudforbedring/langvarig skinbooster
Volite er en fantastisk hudforyngende behandling. Filleren injiseres i små dråper med en meget tynn nål. Resultatet oppstår først noen uker etter behandlingen på grunn av at gamle hudceller faller av før nye, sunne og fuktighetsboostede hudceller kommer frem til overflaten. Etter 2-4 uker vil hudkvaliteten være synlig forbedret med en økt fuktbalanse, glød og utstråling samt økt elastisitet. En hudfobedrende behandling med Volite varer i ca 9 mnd som er unikt for Juvederm, man trenger ikke 3 behandlinger i året som med mange andre fillere brukt i skinbooster behandlinger. 
Etter behandlingen vil huden være lett rød på grunn av de mange stikkene. Man kan også få små blåmerker og litt hevelse. De fleste kan vende tilbake til sine daglige gjøremål et døgn etter behandlingen. Juvederm volite egner seg til ansikt, hals, bryst og hender.

Behandlingsområder:

  • Volum/fuktighet til lepper, leppekontur
  • Hudforbedring/Skinbooster
  • Kinnben
  • Kjevelinje
  • Hake
  • Tinning
  • Tear Trough (tåregrop under øynene)
  • Rynker rundt munnen
  • Nasolabiale folder (Dypere linjer fra nesen ned til munnviken)
  • Fylle ut arr/ujevnheter

Fillere kombineres ofte med andre behandlinger og medisinske kremer for å få den beste effekten.

Filler anbefales ikke:

Gravide og ammende behandles ikke.

Du kan ikke behandles hvis du har en pågående infeksjon, har aktiv hudsykdom i området eller hvis du har en bindevevssykdom.

Komplikasjoner:

NB: Filler behandlinger er ikke uten risiko, dette får man grundig informasjon om før en eventuell behandling hos Skinperfect, et helsedeklarasjonsskjema må også signeres før behandling. 

Vanlige og forbigående symptomer er rødhet, lett hevelse og blåmerker, dette er ufarlig og går over. Infeksjon kan oppstå, dersom man merker tegn på infeksjon etter behandling, er det viktig å ta kontakt med oss.

En sjelden og den mest alvorlige komplikasjonen som kan oppstå er dersom man får filler i en blodåre og det dannes en propp, dette kan da hindre blodgjennomstrømningen noe som kan føre til celledød (nekrose). Her er det veldig viktig å ta kontakt dersom noe skulle oppleves som unormalt/smertefullt etter behandling.

Ingrid Hammerdal er sertifisert injeksjonsspesialist med mange års erfaring og har god opplæring, bred anatomisk forståelse  og gjennomgående og oppdatert kunnskap og erfaring i håndtering av både milde og alvorlige komplikasjoner. Skinperfect benytter også kun godkjente kvalitets fillere som kan løses opp med et legemiddel dersom en injeksjon går feil.

Det er 18 års aldersgrense.

Interessert i filler behandling?

Jeg har fokus på trygg behandling og personlig oppfølging.
Jeg holder til i moderne lokaler på Tiller i Trondheim
med gratis parkering rett utenfor døren.

Kontakt meg i dag for time