Filler


For linjer/ furer, lepper, kinn, skinbooster, kjevelinje, øyenbrynsløft, surmunn. Rynker på hender, hals og bryst.

Juvederm

Juvederm er en av markedets mest eksklusive fillere og er en av få FDA godkjente fillere. (FDA=Food and Drug Administration i USA). Juvederm er et svensk produkt, det produseres og godkjennes i Sverige og er anvendt ved over 16 millioner behandlinger i ansiktet. Fillere (Hyaluronsyre) medfører ekstra fuktighet fra innsiden, gir økt spenst, elastisitet og glød i huden. Juvederm er et naturlig produkt som ikke inneholder giftstoffer og det påvirker ikke mimikken.

Fordelen med Juvederm er at den har en glatt konsistens, som lett flyter inn i huden og gir et glatt, naturlig utseende og følelse. Juvederm finnes med bedøvelse (lidokain) for å redusere ubehag ved injeksjoner.

Juvederm Volite

Hudforbedring/langvarig skinbooster
Volite er en fantastisk hudforyngende behandling. Filleren injiseres i små dråper med en meget tynn nål. Resultatet oppstår først noen uker etter behandlingen på grunn av at gamle hudceller faller av før nye, sunne og fuktighetsboostede hudceller kommer frem til overflaten. Etter 2-4 uker vil hudkvaliteten være synlig forbedret med en økt fuktbalanse, glød og utstråling samt økt elastisitet. En hudfobedrende behandling med Volite varer i ca 9 mnd som er unikt for Juvederm, man trenger ikke 3 behandlinger i året som med mange andre fillere brukt i skinbooster behandlinger. 
Etter behandlingen vil huden være lett rød på grunn av de mange stikkene. Man kan også få små blåmerker og litt hevelse. De fleste kan vende tilbake til sine daglige gjøremål et døgn etter behandlingen. Juvederm volite egner seg til ansikt, hals, bryst og hender.

Juvederm Hydrate

Skinbooster
Hydrate er en fuktighetsbooster. Den har unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød og en mer ungdommelig fremtoning. 
Hydrate gir huden økt elastisitet, masse fuktighet og er en effektiv og naturlig behandling som bidrar med å glatte ut fine linjer.
Effekten kommer gradvis over en periode på 3-6 mnd. Den egner seg i likhet med Volite til behandling av ansikt, hals, bryst og hender.

Belotero

Belotero er et annet merke filler som også begynner å utmerke seg på markedet. Belotero balance er FDA godkjent. Belotero er likt vårt eget fett og gir et veldig naturlig uttrykk.

Belotero finnes med bedøvelse (lidokain).

Behandlingsområder:

  • Sinnarynke
  • Nasolabiale folder (dypere linjer fra nesen og munnvikene) 
  • Rynker rundt munnen
  • Volum/fuktighet til Lepper
  • Leppekontur
  • Kinnben
  • Hals, bryst og hender
  • Skinbooster

Fillere kombineres ofte med Botox og medisinske kremer for å få den beste effekten.

Filler anbefales ikke:

Hos gravide, eller ammende.

Hvis du har en pågående infeksjon. Du bør heller ikke benytte blodfortynnende medikamenter eller ha aktiv hudsykdom i området. Filler anbefales ikke hvis du har en bindevevssykdom.

Interessert i behandling?

Kontakt meg i dag for time