Carbon Peel


Den første anti-aging peeling med aktivisert carbon!

Den første anti-aging peeling med aktivisert carbon! V-Carbon er et modulært system som består av to produkter: V-Carbon Film og V-Carbon Spray. Dette systemet tillater at man gjør en Mild, Medium eller Dyp peeling-behandling. Man får et momentant løft takket være tilstedeværelsen av-for første gang i en kjemisk peel: spesifikke mikroniserte hexapeptider og carbon.

Man vil se et synlig resultat allerede samme dag og dette varer i ca 4 uker. For optimal effekt anbefales en kur på 3-6 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom, da er varigheten som regel 6-8 måneder.

Peelen strammer opp huden, gir glød, renser og reduserer porer. Carbon peel er en helt trygg behandling som passer for alle hudtyper og alle aldre. Den er en smertefri og skånsom behandling.

Carbon Peel inneholder

-Ferulic Acid/Ferulin syre (som har en naturlig SPF beskyttelse og super antioksidant beskyttelse)

-Mandelic Acid/Mandelsyre (Er antibakteriell og fin mot acne, fjerner døde hudceller og stimulerer kollagenproduksjonen)

-Lactic Acid/Melkesyre (Eksfolierer huden)

Carbon: Er et kullstoff som er både rensende og detoksifiserende. Ved hjelp av kullstoffet går kremen dypt ned i huden og trekker ut urenheter fra porene, i tillegg fjernes alle døde hudceller og produksjonen av bindevev i huden økes.

Carbon Peel regenerer vevet og lysner huden, og dette er også takket være antioksidant komponentene:

-Svart ingefær rot

-Lakris ekstrakt

INDIKASJONER

  • Reduksjon av fine linjer og rynker

  • Stimulering til nydannelse av kollagen

  • Reduksjon av store porer

  • Forbedring av hudstrukturen

  • Redusering av akne, arr og post akne misfarginger

  • Rensing av porer slik at man reduserer fettansamlinger i porene (blackheads)

  • Løft/Oppstramming av huden

  • Fjerning av døde hudceller

    Carbon Peel er veldig populært og brukes ofte for å få en frisk glød samme dag. Behandlingen egner seg derfor godt hvis du skal noe spesielt og ønsker å stråle litt ekstra.

 
Image
Image

Interessert i behandling?

Kontakt meg i dag for time