HArmonyCA


Som en av de første klinikkene i Norge tilbyr nå Skinperfect HArmonyCa®. Hudsykepleier Ingrid Hammerdal har som en av 10 behandlere i Norge vært med og testet ut dette produktet siden november 2022.

Ofte stilte spørsmål:

HVA ER HArmonyCa®

Den første injiserbare hybrid filler, som både gir et umiddelbart løft og stimulerer kollagenproduksjonen i huden over tid. 

HArmonyCa® består av HA (Hyalrusonsyre) og CaHa (Calcium Hydroxypatite).

HA Hyaluronsyre:

Hyaluronsyre finnes naturlig i huden vår og bidrar til fylde og fasthet. Hyaluronsyre fillere har vært på markedet i over 18 år og har vært brukt som en strukturell komponent som forbedrer vevet i ansiktet.

CaHa (Calcium Hydroxypatite):

Et naturlig mineral som utgjør hovedkomponenter av menneskets beinstruktur. Den er fullstendig biologisk og trygg og tolereres godt av kroppen. Den virker gjennom å gi støtte til det fibrøse og vaskulære vevet. Den stimulerer også kroppens egen kollagen produksjon.

HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN?

CaHa jobber dypt i huden ved å gi gode vekstforhold til fibroblast cellerne som danner kollagen og elastin, noe som gir en glattere, mer elastisk og mindre slapp hud.

HA virker umiddelbart oppstrammende. CaHa virker over tid og gir en strammere, glattere hud med mindre fine linjer og porer.

HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING?

HArmonyCa® injiseres i den laterale, bakre del av ansiktet, ned mot kjevelinjen og opp mot kinnbeinet. Produktet inneholder bedøvelse og oppleves ikke som særlig smertefull.

En behandling med HArmonyCA består av 2 sprøyter med 1.25 ml HArmonyCa® i hver. Man kan dele en sprøyte på begge sider, men for optimalt resultat anbefales 1.25 ml per side. Man kan gjenta behandlingen etter 6-12 med 1 eller 2 sprøyter for enda bedre resultat, dette kommer an på hver enkelts behov, alder, hudkvalitet, resultat osv.

HVILKET RESULTAT KAN MAN FORVENTE?

Etter behandlingen, får man et umiddelbart, subtilt  løft, deretter vil man i løpet av de neste 6-12 månedene oppleve en økende effekt hvor hudkvaliteten bedres, en glattere hud med mindre fine eller dynamiske linjer på sidene av ansiktet. Man kan forvente en varighet på ca 18 mnd. 

Mer enn 90% av pasientene i et studie rapporterte om generell forbedring av områdene som ble behandlet med HArmonyCa®.

NB: Injeksjons behandlinger er ikke uten risiko, dette får man god informasjon om før en eventuell behandling hos Skinperfect.

Gravide og ammende behandles ikke. Det er 18 års aldersgrense.

Image
Image
HArmonyCa behandling
Image

Interessert i behandling?

Kontakt meg i dag for time