Rynkebehandling


De vanligste områdene som behandles med toxiner er sinnarynke(hjelper ofte mot hodepine/migrene), panne og linjer rundt øynene. Andre områder som kan behandles er: Gummy smile (tannkjøtt som vises når man smiler), Bunny lines (de små linjene på nesen når man smiler), Øyenbrynsløft.

Tanngnissing (ved injeksjoner i den overaktive kjevemuskelen, vil muskelen slappe av og plagene fra denne vil avta, som ofte er hodepine og plagsom tanngnissing. Ved å svekke denne muskulaturen får man redusert størrelsen på det noe firkantede kjevepartiet som kan oppstå ved overaktiv muskelaktivitet. Kundene opplever det som fantastisk å slippe denne anspentheten).

Virkningen kommer etter ca 3-5 dager og man ser full effekt etter ca 14 dager. Varigheten er ikke permanent og den er individuell, ca 3-5 mnd varighet er vanlig. Det anbefales påfyll FØR du får bevegeligheten tilbake og 2-3 ganger i året for optimalt resultat.

Svettebehandling

Toxiner brukes også til å redusere svette i armhuler og hender. Her er varigheten lengre enn ved rynkebehandling.

Mer om rynkebehandling her

Rynkebehandling

1 område

1900,-

2 områder

3400,-

3 områder

4500,-
* 1 område: f.eks sinnarynke
* 2 områder: f.eks sinnarynke + panne
* 3 områder: f.eks sinnarynke, panne og kråketær rundt øyne.
*Konsultasjon hos Klinikkens ansvarlige lege er nå pålagt for alle før behandling med toxiner (Botox). Dette gjøres via telekommunikasjon hos Skinperfect og man trenger ikke å komme på ekstra time. Pris: 300,-kr (ett år/ eller til helsetilstand endrer seg).
Svettebehandling med toxiner:
Armhuler 2400,-kr per side
Håndflater 3000,-kr per side

Tanngnissing: 4000,-kr
Øyenbrynsløft: 1100,-kr
Gummy smile: 1100,-kr
Bunny lines(rynker på nesen): 1100,-kr

Filler


Er en gele basert på hyaluronsyre, et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. 

Hyaluronsyre, fett og kollagen avtar med årene, fra ca 25 års alder. Dette gjør at huden mister volum, fuktighet og spenst.

Trenden har utviklet seg med årene, utføres behandlingen riktig, skal det ikke vises at du har gjort noe, man skal se freshere og mere opplagt ut, rett og slett en bedre utgave av seg selv.

Med fillere kan man jevne ut rynker, gi fuktighet eller skulpturere og gi volum til forskjellige deler av ansiktet som kinn, lepper, hake, nese etc. I tillegg til ansikt kan man behandle brystpartiet, halsen og hendene, en fuktighetsgivende behandling som har blitt populær er Skinbooster. Dette forbedrer hudens kvalitet og glød.

Med fillere ser man resultatet med en gang og resultatet varer i ca  6-12 mnd. Varigheten varierer fra person til person da det avhenger av alder, hudkvalitet og område som behandles/type filler. Juvederm Voluma kan vare i opptil 18 mnd.
Les mer om Filler her

1.0 ml juvederm

3200,-

Hudforbedring / Skinbooster Juvederm volite

5000,-

Juvederm Hydrate

3200,-

Facelift

Fra 13.000,-

Spraytan


Hva er spraytan? Virkestoffet i spraytan er DHA (Dihydroxyacetone), en sukkerart som også inngår i menneskets stoffskifte. Dette stoffet virker med aminosyrene i de døde hudcellene som dekker hudens overflate, og farger huden brun.

Manuell spraytan innebærer at en behandler sprayer spraytanvæske på kroppen din ved hjelp av en profesjonell spraytanmaskin. En rask måte å bli brun på uten å utsette seg for farlige UV stråler og timesvis med soling.

Jeg er kurset av Spraytanhuset Oslo, Norges fremste eksperter på spraytan.

Produktene jeg bruker er av høyeste kvalitet. Vani-T og Morrocan Tan. De er 100 % naturlige med ingredienser fra økologisk landbruk. De inneholder planteekstrakter, vitaminer og antioksidanter for en dypt pleiende, fuktighetsgivende og anti-aging effekt. De er framstilt uten kjemiske/syntetiske plantevernmidler, uten kunstige aroma- og fargestoffer og med strenge restriksjoner for bruk av konserveringsmidler.

Jeg har mange forskjellige fargenyanser, du kan få alt fra en lett glød til en dyp mørk farge.

Les mer om Spraytan her

Spraytan: 500,-

Student: 400,-

Fitness: 750,-

Forberedelser før og etter spraytan

Dermapen


Dermapen er en avansert form for microneedling som øker hudens kollagenproduksjon. En behandling som kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, men med mye mindre bieffekter og nedetid. Dermapen bruker sterile små nåler til å skape mikroskopiske kanaler i huden. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Ved å lage disse små mikroskopiske hullene i huden, stimulerer Dermapen også til reparasjon og ny cellevekst. Dermapen bruker engangs nålhoder noe som reduserer faren for smitte ved behandling, og er så avansert at den til og med trygt kan brukes på mer ømfintlige områder, samt steder det er vanskelig å komme til. Som f.eks rundt øynene, øyelokk, øreflipper, hals, lepper og på nesen. Dermapen kan benyttes for å behandle:

  • Oppstramming av hud
  • Store porer
  • Akne arr
  • Strekkmerker
  • Pigmenteringer
  • Fine linjer og rynker ( også rundt øyne og munn)
  • Hudforbedring
  • Gi ny glød i huden
Les mer om Dermapen her

Priser Dermapen

Ansikt: 2500,-
(Hals inkludert ved behov)
Hals: 2000,
Decolletage/bryst: 2500,-
Ansikt + hals + bryst: 3700,-
Hender: 2000,-

Spesialområder, strekkmerker, arr, brannskader osv. Pris etter forespørsel.

Skleroterapi / sklerosering

(Fjerning av spindelvevsårer/blodkar med injeksjoner)


Sklerosering er en effektiv måte å fjerne skjemmende blodårer på bena.
Behandlingen går ut på at man injiserer et stoff (Aethoxysklerol) i blodåren med en tynn nål.
De små årene vil da bli klebrige, trekker seg sammen og blir transportert vekk ved hjelp av mikrosirkulasjonen i kroppen.
Skleroterapi er en behandling som er blitt brukt i over 100 år.

«Spindelvev-årer» er små blodårer som ligger under huden på bena og er en slags mild form for åreknuter. De kan være røde eller blålige og kan minne om spindelvev eller tynne tråder. De er ikke helsefarlige, men kan for mange likevel være en stor plage. Å fjerne dem vil ofte kunne gjøre at bena føles lettere og mindre trette, i tillegg til det kosmetiske resultatet.

Årsakene kan være Arv, graviditet, overvekt og lite aktivitet, mye sitting/ståing og overbelastning av bena.
Kvinner helt ned i 20 års alderen kan få spindelvev-årer, men vanligvis kommer de først til syne i 30-40 års alderen.

Les mer om Skleroterapi her

Pris

2000,-

Tannbleking


Beauty Smile er det eneste norsk utviklede tannblekings systemet på markedet.

En smertefri tannbleking som er testet og godkjent av mattilsynet (EU Directive 2011/84/EU). Beauty Smile tannbleking gel inneholder kun 0,1% hydrogenperoksid og er derfor helt uten bivirkninger.

I henhold til norsk lov er hydrogenperoksid over 0.1 % et legemiddel og kan kun benyttes av tannleger. Tannblekingsmiddel med mer enn 0.1% hydrogenperoksid kan skade emaljen, skade/brenne tannkjøtt mm. Beauty Smile kan gjentas så ofte man ønsker, det gir ingen smerter eller bivirkninger, og skader ikke emaljen på tennene.

Behandlingen tar ca 30-45 min, pris: 1450,- kr.

Tennene blir 2-9 nyanser lysere, det varer i minst 3 mnd, ofte mye lengre.

Plastfyllinger, kroner, broer og implantater er ikke mottagelige for bleking, men de vil heller ikke ta skade av behandlingen.

Etter behandlingen bør man unngå og spise/drikke de første 2 timene, ettersom geleen fortsatt virker på tennene. Man kan ellers spise og drikke som normalt etter dette.

Tannbleking

1450,- (30 - 45min)

Plasmapen


Plasmalift med Medical Plasmapen 2 er en revolusjonerende behandling som blir brukt med meget gode resultat til oppstramming og løft av øyelokk, poser under øynene, pigmenteringer, arr, tatoveringer, føflekker, vorter, utvekster og utglatting av linjer og dypere rynker.

HVA ER PLASMALIFT?

Plasmalift med Plasmapen 2 (også kalt fibroblast, fibroblastlift, plasma skin tightening, Plexr osv), virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen og huden, for å danne kald plasma. Nitrogengass omdannes til plasmaenergi hvilket resulterer i fordampning av huden. Resultatet ses umiddelbart.

Plasmapen 2 tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid.

Plasmalift teknologien leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår. Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å jobbe på områder som øyelokk (øvre og nedre) og linjer/rynker rundt munnen. Det er ingen kutting i huden eller blødning under behandling da man kun jobber i det øverste hudlaget.

Les mer om Plasmapen her

Priser

Øvre øyelokk kr 3990,- 60 min.
Nedre øyelokk kr 3990,- 60 min.
Øvre + Nedre øyelokk kr 6990,- 75 min.
Kinn kr 3990,- 60 min.
Hake kr 2990,- 45 min.
Hals kr 6900,- 45 min.
Bryst kr 6990,- 75 min
Panne kr 2990,- 45 min.
Kjevelinje kr 3990,- 45 min.
Skintags kr 500,- (per stk) 30 min.
Vorter kr 1000,- (per stk) 45 min.

Ønsker du å behandle mer enn 2 områder? spør om pakkepris.

Mesoterapi


Ved Mesoterapi tilføres verdifulle, naturlige ingredienser som vitaminer, hyaluronsyre, peptider, mineraler og antioksidanter inn i hudens midterste lag. Dette er med på å gi fukt, og til å stimulere til dannelse av kollagen og elastin, som er to viktige proteiner i huden. Huden blir frisk og glødende. Den mest effektive måten å tilføre huden disse næringsstoffene på er gjennom mikroinjeksjoner med en meget tynn spiss, men det kan også tilføres etter en dermapen behandling.

Mesoterapi er et godt alternativ for de som ikke ønsker andre injeksjoner, det gir et svært naturlig resultat og kan brukes til å behandle blant annet: Tørr, slapp hud Pigmentflekker Rynker, fine linjer akne arr solskader, Cellulitter, Hårtap. Mesoterapi kan benyttes på ansikt, hender, hals, bryst, innsiden av armer, innside lår og mage.

Det anbefales å gjøre en kur på minimum 3 behandlinger for best effekt (helst 4-6) med 1-2 ukers intervall. Deretter bør man ha en vedlikeholdsbehandling hver 3. måned for å opprettholde resultatet. Effekten sees allerede etter 3-7 dager.

Les mer om Mesoterapi her

Priser

2500,- kr
Dermapen + Mesoterapi 3500,-kr

Mg-TCA 35

Kjemisk peel uten nedetid og frosting for solskader og aldrende hud. Mg-TCA 35% peel er ikke en fruktsyre peel, men en sterkere og mere effektiv kjemisk peel som går i dybden. En ny, unik behandling hvor en på tross av høye konsentrasjoner med TCA ikke opplever nedetid som ved tradisjonelle TCA peelinger. Gir en effekt i dermis (underhuden), med vekst av kollagen, elastin og hyaluron og en fornyelse av overhuden. Noen kan i etterkant av behandlingen flasse litt, men dette holdes fint i sjakk med en god fuktighetskrem. Det anbefales å ta en kur på 3-4 behandlinger, men man vil se bedring av hudkvalitet etter kun 1 TCA behandling også.

Pris

1800,-
(45 min)

Mandelage / Lunsjpeel

En flott party peel som gir masse glød! Mandelsyre er en mild men effektiv behandling uten «nedetid» i form av flassing og rødhet. Den tolereres godt av de med sensitiv hud og rosacea. Denne peelingen egner seg derfor svært godt til behandling av hals og decollete (øvre del av bryst) hvor huden er tynnere og mer sensitiv. Mandelsyre virker cellefornyende, øker hudens evne til å produsere fukt, reduserer rødhet, fjerner overfladiske pigmenteringer og jevner ut fine linjer. Mandelsyre har også antibakterielle egenskaper og har derfor god effekt i behandling av akne.

Pris

1500,-
(30 min)

Ultimate eye corrector

Peel som forbedrer huden under øynene, helt fantastisk mot mørke ringer. Strammer opp huden og gir mer elastisitet. Brukes som en kur på 5 ganger med en ukes mellomrom.

Pris

650,-
(per behandling)

Aquagold

-Tidenes "Rød løper behandling"

Er det nyeste innen medisinsk hudpleie og har blitt en superpopulær behandling også i Norge.
Aqua Gold kalles i USA for «The super mega facial» og er en ampulle med 24 karat gull belagte nåler som er tynnere enn hårstrå og hule, noe som gjør at produktene blir levert direkte inn i huden. I ampullen blandes en skreddersydd cocktail kalt «the Golden Cocktail» bestående av mesoterapi: (vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre næringsstoffer) botox, og fukt filler utifra hver enkelts behov. Så stemples innholdet 0,6 mm inn i huden.

Dette er en fantastisk behandling som:

-Gir glød, fukt og jevnere hudtone
-Reduserer linjer og rynker
-Minsker porer
-Reduserer ansiktssvette
-Forebygger akne

Ved å levere Botox overfladisk i huden, vil den ikke gjøre noe med bevegeligheten og muskelaktiviteten, men den strammer opp huden, hjelper på fine linjer, gir en mye jevnere hudtone, minsker svettekjertlene og talgproduksjonen, som bedrer akne og hjelper på problemer med blanke partier. Dette gjør at man ikke vil endre utseende og ser ikke behandlet ut.

Det fantastiske er at denne behandlingen ikke gir noen nedetid, tar kun 20 minutter, og man kan dra rett tilbake til vanlige aktiviteter etterpå. Det er ikke en spesielt smertefullt prosedyre og varigheten er fra 4-6 måneder.

Pris

5000,-

Kontakt meg i dag for time til behandling

Kontakt meg